Tichá domácnost. Ta panuje v rozlehlé vile na Vinohradech. Felix Slováček (72) a Dáda Patrasová už se nechtějí ani potkat! Ještě že je dům tak obrovský, takže s oddělením ložnic nebyl velký problém. Felixův syn Felix mladší (32) bydlí se svou přítelkyní Míšou Zemánkovou (34) v matčině bytě na Karlově náměstí, a tak uvolnil svůj pokoj.

Manželé už dávno spolu lože nesdílí. Dádě došla trpělivost se záletným Felixem, který měl poměr s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), a podala žádost o rozvod.

Manželé jsou kvůli svým povoláním hodně často na cestách, a zatímco dřív se snažili diář uspořádat tak, aby co nejvíce byli spolu, teď se snaží, aby se v obrovské vile setkávali co nejméně.

„Jsem na Slovensku,“ řekl deníku Aha! Felix v pátek. Týden předtím zas muzikant trávil několik dní v lázních Jáchymov. Dáda má po natáčení seriálu Bezdružice také mnoho vystoupení, a tak nově zrekonstruovaná kuchyně, kde Dáda často pro Felixe vařila, zeje prázdnotou. Manželé už spolu vůbec nemluví a komunikují spolu jen prostřednictvím dětí, asistentek a médií.

Fotogalerie
14 fotografií