Boxer Rosťa Osička se úspěšně míjí s tanečními kroky, jeho šlapání zelí je neuvěřitelné. 45 let v ringu se na Rosťovi podepsalo.

On prostě stále boxuje a nohy za sebou tahá jak Meresjev. Jediný, kdo si myslí, že udělal v tanci pokrok, je jeho taneční partnerka, která se ztrácí před očima. Osička nakonec ze soutěže vypadl.

Herečka Marie Doležalová se pořád tváří tak ustrašeně. A přitom pohybově na tom není vůbec špatně. Její jive na Jahody mražený nebyl vůbec špatný. Škoda že se jí mstí kostýmní výtvarnice, to, co Maruška už potřetí vynesla, je jak z hodně levné půjčovny.

StarDance
Autor: Blesk - Karel Kopáč

Romský muzikant Radek Banga konečně začal tančit. Jeho waltz byl jemný a lehký, což ocenil i Zdeněk Chlopčík. Možná je to i tím, že si Gipsy zapomněl čočky, a tak nevnímal okolí a tančil podle citu.

StarDance
Autor: Reprofoto ČT 1

Sexuálním symbolem se po posledním kole stal herec Marek Taclík. Fanynky jsou z jeho ladných pohybů u vytržení. Jedna dokonce napsala, že jeho tanec stahuje spoďáry ke kotníkům! Jeho jive byl hravý, ale spíš mu jdou pomalejší kousky. Jak řekl porotce Radek Baláž, spoďáry u kolen vidí spíš u jeho partnerky než u něj.

Leona Machálková má oproti svým kolegům tu výhodu, že už s Michalem Necpalem sdílí intimní prostor, a tak nemá problém se na něj položit, políbit ho... Jejich waltz byl proklatě dobrý a vzrušující stejně jako píseň Láska prokletá.

Ukázalo se, že Leošovi víc sedí rychlejší tance. Jive dal v converskách skvěle, ale na jeho sambu to zase nemělo. Sice občas lapal po dechu a ztrácel se v krocích, ale proč ne. Jeho partnerka Slovenka Katarína je tak sexy, že kolikrát zapomínám, že okolo ní ještě poskakuje Leoš.

StarDance Mareš
Autor: Reprofoto ČT 1

Doktorka Kateřina Cajthamlová to má skutečně tak ráda. Poprvé se po parketu nadnášela jak víla Amálka. Držela se v rytmu, měla klouzavý pohyb... Zhubla, a tak Petr Čadek neměl problém ji vzít do náručí.

Na ptáky není krátká Jitka Schneiderová. A ani její nohy nejsou krátký. A proto je jedině dobře, že jí dali krátkou sukni. Herečka prý díky tréninkům shodila už tolik kilogramů, že podle Ebena váží 42 kilo! Jitko, pozor, ať se jednou na parketě nerozpadneš.

StarDance
Autor: Reprofoto ČT 1

Lukáš Pavlásek snad poprvé nechodí jako Pepa Dvořák ve vodnických pohádkách. Konečně se pokusil o tanec. Možná to bylo tou trampskou písní nebo tím účesem, díky kterému už nevypadá jako Martinka z Turca.

Fotogalerie
16 fotografií