Jablkem sváru mezi námi se stal koncert Eva a Vašek na Řípu,“ tvrdí Peterka s tím, že slavná dvojice mu megakoncert zatajila. „Naše televize o tom vůbec neměla tušení, a měli jsme pocit, že jsme o tom vědět měli. I tak jsme jim ke konci ještě pomohli a prodávali jejich lístky,“ řekl Blesku majitel Šlágr TV, která se stala fenoménem a sleduje ji čím dál víc (především postarších) diváků.

O žádné miliony prý Evu ani Vaška neobral. „Je to zcela jednoduché – vždy jsem jednal na základě smlouvy, kterou oni podepsali. Mám čisté svědomí a pan Ševčík svá tvrzení bude muset dokázat. Opravdu zvažuji obrátit se na právníka! Mám pocit, že se chtějí hlavně zviditelnit, a v tom nechci hrát žádnou roli,“ zdůraznil producent.

„Když jsme podepsali smlouvy, byla také dohoda, že nebudou prodávat námi nabízené CD v kamenných obchodech. A že na tituly, které budeme nabízet prostřednictvím naší televize, budeme mít exkluzivitu,“ postěžoval si Peterka na Vaška, který to prý nedodržel.

Duel Blesku

Vašek Ševčík včera vyzval Karla Peterku ke konfrontaci do Studia Blesku. „Pokud budete chtít, můžeme se setkat na půdě televize Šlágr, kam umožníme kameře Blesku plný přístup. Do Studia Blesku ale nepůjdu, neměl bych tam všechny informace a podklady,“ reagoval protinabídkou Peterka s tím, že se rád se Ševčíkem utká.

Fotogalerie
8 fotografií