Slavík trávil na Krétě odpočinkový týden s manželkou Ivanou (39) a dcerami Charlotte (9) a Nellinkou (7). V úterý večer se od nich ale odpojil a odcestoval z pracovních důvodů zpět domů.

„Vzlétli jsme po půl jedenácté večer. V půl jedné jsme měli přistát v Praze,“ líčí čtenář. Pro cestující byl zážitek, že s nimi byl na palubě slavný zpěvák. „Někteří lidé si ho fotili. Pak jsme ale vletěli do strašlivé bouřky,“ popisuje muž chvějícím se hlasem. „Mysleli jsme všichni, že je po nás. Křídlo mířilo k zemi, druhé nahoru, příšerný zážitek. Bál se i Gott, a ten se na rozdíl od nás ostatních něco nacestoval,“ tvrdí muž.

Živel nad Prahou zuřil tak, že letadlo po několika marných pokusech přistát odletělo do Brna. "Ano, je pravda, že pan Gott při cestě z dovolené zažil tuto nepříjemnost, ale je v pořádku," řekla Blesk.cz zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. "Letadlo čekalo v Brně dvě hodiny, pak se s cestujícími vydalo zpět do hlavního města. Pan Gott a další dorazili na Letiště Václava Havla okolo páté hodiny ranní," dodala mluvčí.

Fotogalerie
5 fotografií