V limuzíně Blesku, kde se natáčí speciální, festivalové vydání talk show Markéta dráždí celebrity, došlo i na otázku ohledně veselky. Oba mají už jedno manželství za sebou.

Vstoupili by podruhé do stejné řeky? „Zatím to necháme tak, jak to je,“ řekla se smíchem generální ředitelka Czech News Center. „Je nám spolu krásně,“ doplnil bývalý hokejový brankář svou partnerku.

Libuše i Dominik jsou filmovými fanoušky. „Za tři dny jsme stihli dva filmy a chtěli jsme ještě na jeden, ale čas nám to nedovolil. Ale oba se nám moc líbily,“ řekl Hašek.

Pár do Varů doprovodila dcera Šmuclerové Justina Anna (14) a její kamarád. I ti stihli zhlédnout několik filmů. Reportérce Markétě Reinischové generální ředitelka prozradila i svůj recept na to, jak si udržet štíhlou postavu.

„Od mládí mám velikost 34 až 36. Záleží na zemi, kde si oblečení kupuji. Je pravda, že se v jídle hlídám a večer už téměř nejím. Ale sem tam neodolám a zahřeším. Doma máme běhací pás, tak si občas zaběhám, ale jinak moc nesportuji. Hodně chodíme pěšky,“ prozradila Šmuclerová.

Video
Video se připravuje ...

Markéta dráždí celebrity: Libuše Šmuclerová a Dominik Hašek Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií