Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slováček juchal s mladicí už loni! Když nešla Dáda, vodil do společnosti ji

/
  • Felix Slováček vodí Lucii na akci, když nemůže Dáda...
    24. června 2015 ● 15:29

    Oblíbený muzikant Felix Slováček (72) je ve společnosti každou chvíli. Ne vždy ho však může doprovodit jeho žena Dáda Patrasová (59). A právě toho mazaný Felix využívá. Místo Dády vyvedl svou mladici, malířku Lucii Gemelovou (32) hned několikrát. Pro Dádu je to o to horší, že existují fotky jako důkaz. Tohle už Felix nezatluče...

  • 1.

    Září 2014

    Felix se v doprovodu Lucie objevil už loni v září na fotbalovém derby SpartaSlavia v Edenu. Ve VIP zóně spolu popíjeli víno a sledovali zápas i „řádění“ fanoušků na tribunách.

    V září 2014 si spolu vyrazili na fotbal
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Leden 2015

    Lucie se objevila na narozeninách Milana Drobného. Seděla na baru jen v nenápadné vzdálenosti od Slováčka, který se bujaře bavil s moderátorkou Marií Tomsovou. Když ji poté vyzval k tanci a na parketu s ní předváděl krkolomné a extravagantní kreace tělo na tělo, Lucie to všechno pozorovala.

    Na oslavě Milana Drobného si špitali do ouška
    Autor: profimedia.cz

    Felix Slováček trávil večer po boku Lucie na narozeninách Milana Drobného. Přihlížela, jak laškuje s Marií Tomsovou
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Březen 2015



    Rána pro Dádu přišla na jaře. „Felix ji vzal na večeři s našimi přáteli, manželi Pixovými. Měli jsme tam domluvit další muzikál po Sněhové královně. Musela jsem hlídat vnoučka Felixe, tak jsem zůstala doma. A on tam vzal ji!“ řekla Blesku rozhořčená a zdrcená Dáda.

    Slováček s manželi Pixovými, s nimiž vzal Lucii na večeři
    Autor: Martin Hykl

  • 4.

    11. května 2015


    Felix vyvedl Lucii místo Dády na odpolední recepci, která se konala na ruské ambasádě při příležitosti oslav 70. výročí osvobození.

    Slováček s mladicí v květnu na ruské ambasádě
    Autor: Karel Kopáč

  • 5.

    20. června 2015


    Felix Slováček vystoupil na vernisáži Luciiných obrazů v Přerově a fotografové Blesku ho tu vyfotili, jak se s Gemelovou vede za ruce. Prsty přitom měli propletené jako milenci.  Slováček tvrdí, že chce Lucii pouze pomoci s její kariérou malířky. Co Dádu zasáhlo nejvíce, byla Luciina drzost, s níž na výstavě představila i obraz její dcery Anny, kterou má se Slováčkem.

    Felix Slováček se s mladicí vedl za ruku
    Autor: Pavel Machan

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

donpadre:  Uz by jste se Pleskaci mohli na toho nechutnyho slizouna v.y.s.r.a.tSnad tu o tom hovadku nebudete psat kazdy den!Dedek je rad ze se s tim vychcije a ta mlada *** ze ji s toho kapne par korun a ze bude videt v blesku!

(25. 06. 2015 03:47)

datelobecny: Hnus fialovej, ti komedianti. Hraje si to na honoraci, a je to normální póvl. 😆

(25. 06. 2015 03:15)

kozmrz: http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/101070/slovacek-o-prvnim-sexu-s-dadou-jeste-opily-si-ji-ro zbalil-jako-male-klubicko-a.html

(25. 06. 2015 02:47)

kozmrz:

(25. 06. 2015 01:30)

datelobecny: Tak tak koukám na postavu Slováčka v saku, a ta pipka si zaslouží všechny prachy co do ní cpe. Letmo si představuju Slováčka nahýho, a hned tu představu měním za nahého Juliana McMahona.

(25. 06. 2015 01:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy