Kateřina byla tehdy krátce po operaci lebky, když ji táta Antonín Navrátil vzal na koně. Bohužel však neměla helmu a z koně spadla. „Exmanžel u ní ani nebyl, byl tam nějaký kluk. Jel s ní lesem a ona spadla ze sedla,“ prozradila Ivana Navrátilová, která se dodnes s exmanželem soudí o péči o dceru.

O tom, že dcera měla úraz, neměla ani tušení. Dozvěděla se to až ve chvíli, kdy jí myla vlasy a dotkla se postiženého místa. „Když jsem se jí ptala, co se stalo a jestli náhodou nespadla z koně, řekla mi – mami, to ti nesmím říct, táta by se zlobil!“ vzpomíná ještě dnes rozzuřená Ivana. „Ani mi to neřekla a nešli k doktorovi. Neřekl ani majitelce těch koní, kde nechal Kačku jezdit, že je po těžké operaci hlavy,“ dodala.

Navrátilová se zlobí, že je její exmanžel nezodpovědný táta. Herec se pochopitelně brání a tvrdí, že matka jejich dceři škodí přehnaně starostlivým chováním. „Ta holka mi přitom volá, brečí, že chce za mnou jet, a vzadu haleká matka – já tě nepustím, nikam nepojedeš! Ty s ním jezdíš na koni, to je nebezpečný...“ řekl deníku Aha! Navrátil. Není si prý vědom, že by něčím mohl Kateřině ublížit. Naopak, stále doufá, že ji získá do své péče.

Fotogalerie
6 fotografií