Tereza Vojtková si se svou sestrou Kristýnou vzaly děti a vyšly obhlédnout nové kočárky. Dvojnásobná máma, kterou Roman Vojtek opustil pár týdnů před porodem kvůli tomu, že už ji nemiluje tak jako dřív, si v náruči chovala dvouměsíčního Benedikta. Ten neustále kulil své velké oči, které nejspíš zdědil po mamince.

„Na malém ještě nelze poznat, komu je podobný. To se ukáže až časem. Ale zatím se zdá, že je nejvíc podobný Editce,“ odpověděla Blesk.cz Tereza na dotaz, komu se syn víc podobá.

Na opuštěné Vojtkové vůbec nebyla znát únava z prodělaného šestinedělí. Navíc byla velmi štíhlá. Kvůli stresu z rozchodu s Vojtkem, ale shodila těhotenská kila ještě před porodem. O svém manželovi se nechtěla vůbec bavit.

Z Benedikta byli všichni nadšení a Tereza si pochvalovala, jak hodného syna má. „Je neskutečně hodný. Dobře jí, spí a všechno mi tak hodně ulehčuje,“ svěřila se. Vojtková má s Vojtkem ještě pětiletou dceru Editku, která si během akce způsobila bolístku na ruce, a tak jí to starostlivá maminka musela pofoukat.

Fotogalerie
11 fotografií