Moje životní láska se jmenuje Mariem a je to žena pocházející z Tuniska, která žije v současné době v Paříži. Ale bude žít v České republice,“ prozradil miliardář a známý vyznavač mnohoženství. „Podařilo se mi to utajit navzdory tomu, že svatba byla, řekl bych, velmi intenzivní a krásná. Brali jsme se ve vrtulníku v nadmořské výšce 1221 metrů,“ svěřil v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV Karel Janeček, který se před časem zařekl, že se ženit nechce.

Janeček je známý představitel mnohoženství, který udržoval vztah se svou dlouholetou partnerkou Markétou Sýkorovou a zároveň randil s modelkou Janou Doleželovou. Během loňského roku vyvedl na společenské akce dvě různé brunetky, letos v únoru se na Českých lvech ukázal po boku další tmavovlásky. Teprve v dubnu na křtu Olgy Lounové představil světu exotickou Mariem, kterou si v květnu vzal.

Nikdy bych nevěřil, že je možné najít nejkrásnější ženu na světě, která je zároveň ve všem v plném souladu se mnou a je geniální matematička,“ řekl podnikatel, který se svou novou láskou spolupracoval i na moderním volebním systému Demokracie 2.1, který vymyslel a již aplikoval právě v Tunisku.

Fakt, že Karel Janeček vlezl do chomoutu, nemění nic na tom, že svou novomanželku nebude podvádět. „Nezměnil jsem se v tom, že bych musel být věrný celý život. Potkal jsem sice ženu svých snů, ale to neznamená, že je člověk uvězněn,“ tvrdí podnikatel. Vzhledem k tomu, že v arabských státech je mnohoženství povoleno, bude Mariem Janečkovi jeho „bokovky“ nejspíš tolerovat. 

Fotogalerie
13 fotografií