S otcem svého skoro dvouletého syna Quentina si Ornella řekla ano v restauraci, kde se za hlavní chod běžně klidně účtuje i pětistovka.

Na nejdůležitějším dni svého života nechtěli snoubenci zřejmě šetřit. Kdo hostinu platil, však zůstává velkou neznámou. Kokta totiž před sedmi lety prodělal na burze desítky milionů korun a dodnes se mu v podnikání příliš nevede. O tom svědčí i fakt, že rodinka opustila karlínský byt a přestěhovala se k příbuzným za Prahu.

Nevěsta oblékla dlouhé bílé šaty bez zbytečného zdobení, zato se sexy korzetem a závojem v hodnotě 60 000 korun. Vyměnila je prý se svatebním salonem za reklamu. Ženich zvolil tmavý oblek, světle modrou košili a také nový sestřih typu »podle kastrolu «. „Bál jsem se, že si to Ornella rozmyslí. Chce to kus odvahy, vzít si takhle staršího chlapa,“ svěřil se.

Usmíření v rodině

Ornella se kvůli Pepovi rozhádala s matkou Monikou Štikovou (42), která dlužila skoro 700 000 Kč a měla na krku osm exekucí. Vzhledem k tomu, že na svatbě Monika ani Michal Štikovi nechyběli, došlo v jejich rodině zřejmě k velkému usmíření. Monika si dokonce při obřadu dojetím utírala oči do kapesníku.

Fotogalerie
21 fotografií