Po dvacetiletém manželství s Vandou Hybnerovou (46) Saša Rašilov zahořel láskou k milionářce Věře Miťkové. Začátkem loňského roku fotoreportéři Blesk.cz milence načapali na nočních procházkách se psem, kdy se drželi za ruku a líbali se na každém kroku. Počáteční zamilovanost ale nadále přetrvává. Pohledná brunetka Sašu doslova pobláznila.

Na pravé paži má totiž od ní láskyplný vzkaz. „Miluji Tě, Věruška“. S velkou pravděpodobností si Rašilov nechal tento vzkaz vytetovat těsně nad své staré tetování. Je ale také dost možné, že je to napsané jen fixou, či hennou, která se časem vytratí. Pokud je to ale skutečné tetování, Rašilov se na stará kolena samou láskou pomátl. Jména drahých poloviček jsou tím nejnebezpečnějším tetováním vůbec. Pokud se tito dva rozejdou, herec si bude muset najít jinou Věrušku, nebo zaplatit laserové odstranění. Jen těžko by mu jiná žena tolerovala takový vzkaz od bývalky.

Rašilovova milenka je schopná podnikatelka, která disponuje miliony na účtech, proto herec neotálí a bere každou roli, která mu přijde pod ruku. A udělá pro to cokoliv, klidně se nacpe do křiklavě růžových šatů, místo make-upu si na obličej napatlá máslo a přilepí na tváře salám a divoce tančí do rytmu hudby. Sašo, s drogou lásky opatrně...

Fotogalerie
9 fotografií