Po své mamince Marii Kyselkové Žofie Demková (37) zdědila neskutečnou krásu a půvab. Žofie má stejně romatnický zjev, dlouhé vlasy a stejné rysy v obličeji, jako mívala její maminka a přestavitelka princezny Lady. Jsou si tak podobné, že se za Žofií lidé na ulici otáčejí.

Kyselková má Žofii a její sestru Alžbětu (42) z druhého manželství se stomatologem Vladimírem Demkem, který před čtyřmi lety zemřel krátce před Vánocemi. Z prvního manželství s Petrem Haničincem má ještě syna Ondřeje, kterého si nosila pod srdcem v době, kdy natáčela pohádku Princezna se zlatou hvězdou na čele.

Právě kvůli němu musela Kyselková svou hereckou kariéru opustit. "Není pravda, jak se říká, že mámě herectví nevyhovovalo. Točila by ráda. Spíš se s Petrem domluvili, že jeho kariéra dostane přednost, protože jeden z nich musel zůstat doma s dítětem. Máma tedy ustoupila,“ přiznala deníku Aha! Demková.

Ta se se svým bratrem Ondřejem moc často nestýká. "S bratrem se moc nevídáme. Nejsou tam žádné problémy, jen když jsem se narodila, jemu bylo už osmnáct let. Jsme generačně jinde. Má vlastní rodinu, času moc není, takže si občas jen zavoláme," dodala Žofie, která sklízela úspěchy na prknech Národního divadla coby baletka, ale po těžkém úrazu musela tance nechat. Nyní se živí jako maskérka české verze nejslavnějšího světového muzikálu Fantom opery.

Fotogalerie
6 fotografií