Kdo říká, že podle Hrušky nikdy nic nevařil, nejspíš právě stojí frontu na kuřecí kůže a kuchař Zdeněk Pohlreich, který o něm prohlásil, že je debil, si už nemůže ani rvát vlasy. Láďa Hruška se svým vařením stal nejprve hvězdou Televizních novin, teď zaútočil na knižní pulty, kde drtí konkurenci.

Odstíny šedi, jejichž prvního dílu se v Česku prodalo 200 000 kusů, blednou závistí, Harryho Pottera, kterému se podobný úspěch povedl před šesti lety, nezachrání už ani kouzlo a jako Blesk.cz z čistého nebe se šušká, že se před Božským Hruškou třese už i samotná kniha knih Bible…

Hruškova kuchařka z pultů mizela rychleji než peněženky z kabátů v předvánočních tlačenicích. Během prvních tří dnů se prodalo 38 tisíc výtisků, počet prodaných kusů překročil již na začátku listopadu hranici 170 tisíc a přesně 9. prosince prodeje pokořily hranici 300 000.

„O tom, že se prodá přes 300 tisíc výtisků, jsem tajně snil, doteď mě však nenapadlo, že se tento sen splní. Poděkování patří především mým fanouškům,“ vzkázal Hruška, který si může mnout ruce.

Kdo by řekl, že z potravinového inspektora, který se proslavil reportáží o ukradeném kabátu a nechutným receptem na kuřecí kůžičky, bude hvězda první kategorie, která asi jen tak nezapadne...

Video
Video se připravuje ...

Pohlreich vyučuje: Hruška je debil, na Nově chybí už jen transsexuál! abl

Fotogalerie
3 fotografie