Radostnou novinu o narození dcery Michala Malátného vykřičeli do světa jeho kolegové z kapely. „Michalovi se narodila dcera. Jmenuje se Frída, má 2,7 kila a 47 cm a stejně jako maminka je zdravá a krásná. Haleluja, jdeme slavit! Je to již jedenáctý přírůstek do kapely. Gratulujeme a připíjíme Ti, Frído, na zdraví. A vy, ať jste kdekoliv, slavte s námi!“ oznámili na svých stránkách na sociální síti.

Jméno Frida dostala dcera Malátného za statečnost. Lékaři totiž její mamince Petře dávali velmi malou šanci, že svého potomka donosí. „Těhotenství mé ženy nemělo lehký průběh, v jednom období jsme od doktorů dostávali pouze desetiprocentní šanci, proto nás při hledání jména inspirovala silná žena, bojovnice, Frida Kahlo, mexická malířka. Viděli jsme kdysi ten film se ženou v kině a nevím, jak žena, ale já brečel minimálně třikrát," objasňuje výběr jména Michal Malátný. 

Malá Frida v maminčině lůně zabojovala a dnes už si spokojeně hoví v náruči pyšného tatínka. Malátný už má s manželkou pětiletou dceru Kateřinu, která se na sestřičku už velmi těšila.

Kromě úspěchu na Slavících kapela Chinaski boduje se svou novou deskou Rockfield. Za prodej alba převezmou v neděli platinovou desku.

Fotogalerie
5 fotografií