Štefan se do Hanky bláznivě zamiloval a ona do něj jakbysmet. Jejich vztah byl natolik silný, že mu zpěvačka hned svěřila i své trápení – totiž že mu nemůže dát děti. „Řekla mi to hned na začátku,“ vzpomíná Margita.

„Bylo mi to líto, ale chtěl jsem žít s Hankou, to pro mě bylo cennější,“ tvrdí Margita, který svého rozhodnutí ani po letech nelituje. „Mohl bych mít někde krásné dítě v nějakém nefungujícím vztahu, ale já jsem šťastný bez dětí, když mám poklad, jako je Hanka,“ říká v rozhovoru pro týdeník Instinkt.

Zamilované úsměvy, jimiž dvojice dodnes září, jsou nezpochybnitelným důkazem, že Štefanova volba zůstat s Hankou byla správná.

Očima »kradla« děti z kočárků

Pro zpěvačku byla zpráva, že nikdy nebude mít vlastního potomka, krutá. Lékaři jí řekli, že trpí vzácným onemocněním krve, při kterém se ve vysoké míře rozpadají krvinky a způsobují anémii. I proto jí doporučili, že by bylo lepší, kdyby neměla děti. Roky se bolest zmírnila.

„Byly časy, kdy jsem koukala do každého kočárku. Ale postupně to přešlo. Moje sestra mi říkala, že po čtyřicítce mi to začne vadit míň a míň. A je to tak. Řekla bych, že teď mám k dětem až ostýchavý vztah,“ promluvila o jedné z nejtěžších věcí v životě Zagorová.

 

Fotogalerie
10 fotografií