Zamilovaná Monika Absolonována galavečeru Královny popu zářila nejen na jevišti, ale i po koncertu. Věděla totiž, že ji z divadelní lóže celou dobu pozoruje její milenec Tomáš Horna. „Už tak jsem velká tremistka a kvůli Tomášovi je budu mít mnohem větší,“ prozradila Blesk.cz usměvavá Monika.

 

Nemusela mít ale strach, její milenec jí držel všechny palce. „Vůbec poprvé jsem se přišel podívat veřejně na Moničino vystoupení a moc se na něj těším,“ svěřil Blesk.cz Tomáš Horna.

Jen co večer plný hvězd skončil, milenci se k sobě vrhli, jako by se neviděli desítky let. Na první pohled bylo jasné, že chemie mezi nimi funguje na sto procent.

A jelikož bylo Karlínské divadlo přeplněné, odběhli si na čerstvý vzduch, kde v laškování pokračovali. Horna celou dobu šeptal Monice zamilovaná slůvka a majetnicky ji držel kolem pasu.

Zaláskovaná Monika stydlivě klopila oči. Pak se zase milenci chytli za ruce a smáli se a pusinkovali. A i když je její miláček stále ještě ženatý, Monika věří, že on je pro ni ten pravý. O to šťastnější je, když už se teď nemusí se svým ženáčem skrývat.

Fotogalerie
12 fotografií