O propuštění košické milionářky rozhodl soud v úterý na neveřejném zasedání. Mojsejová se ještě 1. července v soudní síni rozčilovala, že je vazebně stíhaná jen kvůli svému jménu, a nikoliv proto, že by ovlivňovala svědky.

Od začátku svého uvěznění ve vazbě tvrdí Mojsejová, že obvinění nejsou pravdivá. Podezřelá byla z údajného podvodu ve výši větší než 18 milionů korun a nezákonného odpočtu DPH. „Jsem nevinná v obou skutcích obžaloby,“ prohlásila Mojsejová.

Slovenská milionářka, která měla s exmanželem i vlastní televizní reality show, byla vzata do vazby 3. září 2013. Soud své rozhodnutí odůvodnil tím, že by mohla ovlivňovat svědky a mařit vyšetřování.

Vyhublá, psychicky na dně a bez střechy nad hlavou

Mojsejová za rok v base drasticky zhubla, už to dávno není kyprá, v nevkusných šatech narvaná blondýna, které přetékají faldy tuku, ale šlank černovláska. Vězení se však podepsalo na její psychice. Mojsejová neustálým prodlužováním vazby trpěla a musela být pod dohledem psychologa. Několik měsíců také odmítala jakékoli návštěvy ve vězení, uzavřela se do sebe.

Během pobytu ve vazbě Nora ale přišla o střechu nad hlavou. Její přepychové domy i butik byly prodány za směšné částky, zboží rozprodáno ve výprodeji. Kam teď půjde? O pomoc po opuštění věznice nebude navíc moci požádat ani svého bývalého manžela Braňa, který podle informací slovenských médií skončil na psychiatrii. Znova ho zřejmě lapil do svých osidel démon alkohol, se kterým léta bojuje. V těchto dnech je údajně zavřený v protialkoholní léčebně.

Fotogalerie
6 fotografií