Petra Janů (61) se netají tím, že přírodě pomáhá zkrášlujícími zákroky. Za sebou má už čtyři a chystá se na další. „Snažím se vypadat k světu. Když je ta možnost, tak proč ji nevyužít? Taky nevím, proč bych to měla tajit,“ řekla deníku Aha! otevřeně zpěvačka, která už je na plastické chirurgii téměř jako doma.

Janů chodí pravidelně na aplikaci speciální látky, která podporuje tvorbu vlastního kolagenu a nevyřazuje mimické svaly z činnosti. Na čelo a tváře ale už zřejmě nezabírá, a tak je čelo další oblastí, kterou si Petra nechá upravit operací.

Přestože jí budou pod kůži píchat miniaturní jehličky, není to nic ve srovnání s operací očních víček. Ta byla na jejím těle první partií, kterou si před lety nechala upravit.

Nyní si Petra Janů hodlá nechat od lékařů vypnout obličej stejnou metodou, jakou využila již dříve. Tváře se pozvednou speciálními nitěmi, které se aplikují pod kůži. Mají za úkol zpevnit povadlé kontury obličeje. Do péče se slavná zpěvačka svěří klinice, kde jí už přede dvěma měsíci zvětšili poprsí.

Jak bude nadcházející zákrok Petry Janů probíhat?

Lifting mezonitěmi je zákrok, který pomocí vstřebatelných nití obnovuje kolagen a vytváří zpevňující síť, která obnovuje povadlou pokožku a kontury obličeje.

Kolik dala zpěvačka za operace peněz:

Injekce podporující tvorbu kolagenu - 4 000 Kč

Vypnutí očních víček - 13 000 Kč

Lifting mezonitěmi - 6 000 Kč

Zvětšení prsou - 50 000 Kč

Za krásu už celkem zaplatila 73 000 Kč!