Iveta měla včera zpívat svým příznivcům v Boskovicích. „Vystoupení se ze zdravotních důvodů nekoná a je odloženo na neurčito dle požadavku pořadatele,“ stojí na Ivetině webu. Bartošová, která na tom v posledních týdnech není dobře, odpískala také koncerty v Ostravě (15. 5.), v Šumperku (16. 5.) a v Podbořanech (13.6).

„V úterý mi volala manažerka Ivety Bartošové a sdělila mi, že Iveta má zdravotní problémy, takže koncert absolvovat nemůže. Na náhradním termínu jsme se zatím nedohodli. S propagací jsme naštěstí ještě nezačali, koncert byl zatím jen uveden na našich webových stránkách,“ řekl dramaturg Domu kultury Šumperk Ondřej Polák. Podle něj se do této chvíle prodaly na koncert jen dvě vstupenky.

Prokleté zuby

Ivetin manžel rušení koncertů svádí na komplikace po lednové operaci zubů. „Byla dlouho na tekuté stravě, což je také důvodem toho, že hodně zhubla. Bolesti začínají odeznívat, ale stále to není ideální. Hojí se to velmi pomalu,“ řekl Blesku před pár dny Rychtář.

Macura: Já jsem lístky nekupoval!

Nekoupil si náhodou dva lístky na šumperský koncert největší obdivovatel Bartošové Zdeněk Macura (39)? „Ne, nekoupil. Ale řeknu vám, je to zvláštní, že ruší koncerty měsíc dopředu. To je tak vážně nemocná? To je mi podezřelé. Buď má něco s hlasem, a nebo je v tom něco jiného,“ řekl Blesku překvapený Macura. Dalšímu muži Ivetina života, Domenicovi Martuccimu (37) jsme se do uzávěrky vydání nedovolali.