S profesním životem zpěvačky to jde z kopce, což je vždy první příznak toho, že je na tom Iveta bídně.  

Po neuskutečněném vystoupení minulý týden v Prostějově včera zpěvačka zrušila další koncert v Boskovicích, který byl naplánovaný na tento pátek. Důvodem je záhadná zdravotní indispozice. „Omlouváme se, koncert se ze zdravotních důvodů nekoná a je odložen na neurčito,“ píše se na oficiálním webu Bartošové.

Podle Rychtáře Ivetu stále trápí zuby po lednové operaci. Že by ji pár bolavých zubů odstavilo na tolik měsíců z práce, se ale zdá velmi nepravděpodobné...

Zoufalé prosby

Spíš to celé nahrává tvrzení, že s »Džambulkovu« to už zase jde od deseti k pěti, a že zdraví možná má skutečně podlomené. Se zuby to ale nemusí mít vůbec nic společného.

Minulý týden totiž zpěvačka posílala zoufalé SMS s prosbou o pomoc. „Já bych potřebovala, abys přišel ke mně domů. PROSÍM!“ psala prosebné zprávy minulý týden zpěvačka kamarádovi, který je všechny poskytl redakci Blesku v obavě o Ivetino zdraví.

O problémech se zuby se v nich nepíše. Iveta svého přítele ve zprávách prosila, aby se podepisoval jako Starosta. To proto, aby se kryl před Rychtářem.