Jedna z našich nejkrásnějších modelek Simona Krainová byla před pár dny hostem ranního pořadu v České televizi, kde vzpomínala na své setkání s módním návrhářem Yves Saint Laurentem.

„Byl plachý, působil křehce a neměl takové sebevědomí, jaké by se od takového mistra čekalo. Pro mě to byla obrovská zkušenost a poklona, že jsem se dostala do jeho blízkosti. Velmi mi lichotilo, že mi šil šaty přímo na míru. Říkal mi, že mám krásné paže a nádherné nohy, což bylo velmi příjemné.“ přiznala ve Studiu 6 Krainová.

"Na film se určitě chystám, dokonce budu čestným hostem předpremiéry tohoto filmu," přiznala Krainová a moderátora okamžitě zajímalo, zda si vezme šaty z dílny Yves Saint Laurenta. "Samozřejmě, to ani jinak nejde," slibovala Simona.

Jenže nepočítala s tím, že za poslední roky, co si doma modely od francouzského návrháře hýčkala, se jí krapet změnila postava. S hrůzou zjistila, že šaty od něj už neoblékne, a tak se rozhodla vyrazit na premiéru jeho autobiografického filmu v pohodlném oblečení. "Doma mám od něj spoustu modelů, ale bohužel se do nich po dvou porodech už nevejdu," přiznala Blesk.cz Krainová.

Přesto, že svého slibu nedostála, vzala si od něj alespoň psaníčko a nalíčila se kosmetikou značky Yves Saint Laurent. I v blůzce ze Zary, kalhot od Kateřiny Geislerové a sportovních tenisek Addidas byla Krainová mezi ostatními opět za hvězdu.

Podívejte se na video z premiéry:

Video
Video se připravuje ...

MODELKY O YVES SAINT LAURENT Kristýna Léblová, Jan Jedlička