Po dvaceti letech, které strávil Rašilov s Vandou, lovil novou lásku v jiných vodách. Jeho milenka není herečka, ale schopná podnikatelka a taky pejskařka. Je vedena hned v několika firmách, které se zabývají nemovitostmi a zařizováním interiérů. V jedné z firem, která má základní kapitál 92 milionů, je dokonce členem představenstva. Herec si s ní užívá nejen zamilovanost, peníze ale i venčení.

Společná vášeň

Říká se, že láska prochází žaludkem, ale v případě Saši a jeho o osm let mladší milenky i přes čtyřnohé miláčky. Rašilov byl totiž celý život obklopen psy, a proto si našel ve Věře spřízněnou duši. S manželkou Vandou měl dokonce tři. „Máme doma dokonce tři psy. V domě na Vysočině máme kólii Frantu, šeltii Bonie a jednu takovou báječnou pouliční směsku Jolie,“ řekl Blesku loni herec.

Střeží lásku

I když o rozvodu s Hybnerovou promluvil Rašilov otevřeně, podrobnosti o novém vztahu nechce ventilovat. „Na otázku jestli jsem ve vztahu, tak odpovím, že ano,“ řekl herec, který před rokem opustil rodinu ze dne na den. „Hodně jsme se hádali. Z mé strany to bylo vlastně z nějakého osobního zoufalství a vzal jsem vinu na sebe. Potřeboval jsem se najít sám v sobě,“ vysvětlil Blesku.

Jak rozvod bere Vanda Hybnerová? Těžce. Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Strhaná Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí! Jan Jedlička, Makéta Reinischová