Rapper Ektor svoji násilnickou povahu nezapře. Syn řecké zpěvačky Teny Elefteriadu se opět vytáhl. A co se stalo? Podle jeho slov měl „pouze“ zfackovat jednu z dívek. A kvůli čemu? Nelíbilo se mu její chování.

Na videu, které zveřejnil na svém profilu na sociální síti, celý incident vysvětluje. Navíc i poodhaluje zajímavosti ze zákulisí rapperských koncertů. Podle všeho se totiž opřel do jedné z najatých dívek, které měly přes noc dělat společnosti jednomu z amerických vystupujících na začátku ledna v Praze.

Rapper je na svém twitterovém profilu velmi aktivní a svěřuje se svým followerům velmi často.
Autor: Twitter Ektor

Chování najatých dívek se mu ale hrubě nelíbilo, a tak si vylil své srdíčko na Twitteru. „Nenapsal jsem jména, jen jsem vyjádřil svůj názor,“ svěřuje se Ektor ve videu. A nic se nedělo…tedy až do minulého pátku, kdy se s dotyčnou dívkou opět setkal.

„Přišla za mnou nějaká holka, vůbec jsem nevěděl, o koho jde, a začala mi nadávat, co si to dovoluju o ní psát, že jsem hajzl a podobně,“ pokračuje rozhořčený rapper. „Došlo mi pak, že to je ona z tý backstage.

Ektor tak začal jednat a zašel za vyhazovačem, který chtěl dívku vyvést ven. To ale rapper nechtěl a to si později nejspíš musel vyčítat. Podle jeho verze totiž na něj dívka následně zaútočila loktem a on se ohnal a vrazil ji facku. „Asi po tři čtvrtě hodině jsem vyšel před klub, kde ona stále byla a brečela. Okolo ní stálil lidi, kteří se na mě sesypali a říkali mi, že bych se jí měl omluvit.,“ pokračuje rapper. To ale odmítl a reakce dívky na sebe nenechala dlouho čekat.

Dívka se podle Ektora rozeběhla, skočila na něj, hystericky ho začala škrábat nehty. „Tak jsem uhnul, dal jí další pohlavek a ona zakopla a spadla,“ tvrdí ve své verzi násilnický rapper.

Verze kamarád i napadené dívky je ale jiná. Podle serveru Prásk byl Ektor ten agresivnější. „Mám zlomenou čelist a nemůžu kvůli tomu moc mluvit,“ napsala Prásku napadená.

Kde je tedy pravda? To vědí asi jen přímí účastníci sporu.

Ektor vysvětluje, jak se všechno stalo

Ektorovo prosincové napadení barmanky

Video
Video se připravuje ...

Ektor na večírku, kde měl napadnout barmanku v prosinci 2013 redakce Blesk.cz