Večerní oslavy soudního vítězství nad Kryšpínovým otcem Mirkem Dopitou byly opravdu bujaré! V podvečer vyrazila na párty k otevření nového klubu, kam si vzala jen velice upnutý korzet a sako a ukazovala své vnady na všechny strany. Její prsa nešla přehlédnout. Návštěvníci se mohli každou chvíli bát nehody, Agáta si ale svoje prsa pečlivě hlídala a každou chvíli je ručně upravovala. To ale znamenalo další provokativní vzedmutí již tak napěchovaného výstřihu a slabší povahy mohly začít mít problémy. Prachařová ale měla na večer ještě jiné plány, a tak radši přítomným mužům ulevila a z párty zdrhla.

Měla totiž ještě domluvený oslavný bowling s manželem Jakubem Prachařem a přáteli. Z něho dávala v průběhu hry fotografie na svůj facebookový profil, a tak se přátelé mohli dozvědět, že Agáta hraje pod přezdívkou Ribana a Jakub je Buran! Oslava vítězství u soudu to byla parádní, zvlášť když Prachařová dokázala vyhrát i v bowlingové hale!

Jediný, kdo z Agátinýho chování nemohl mít radost, je sociální pracovnice, která byla přítomná i u soudu. Prachařová se totiž zrovna v den vítězství nad Dopitou nechovala jako milující a pečlivá matka, ale spíše jako pěkná párty holka! Nebude mít z toho nakonec ještě Agáta novou polízanici?