"Poslední dárek od Ježíška, ale tento jsem stále nerozdýchala," píše k fotce luxusního prstýnku Wagnerová. Na jejím profilu se ihned spustila lavina blahopřání od přátel. Ti chtěli hlavně vědět, jak byl romantický dárek předán. "Klekl si na kolena, slzy se mu jemně třpytily v očích, chytil kytaru a s třesoucím hlasem začal zpívat a pak mi ho navlékl na prst," tvrdila z počátku Linda, ale hned přiznala, že si dělá srandu.

David Koller se při výběru vánočního dárku pro svou milou zřejmě poradil s Jakubem Prachařem. Ten totiž tím samým prstenem vyznal lásku Agátě Hanychové letos na Valentýna. O tom, že to oba myslí se svými polovičkami vážně svědčí i fakt, že prsten od Cartiera vyjde na bezmála 25 tisíc liber, tedy v přepočtu přes osm set tisíc korun. Jestli je prsten zásnubní Linda nesvěřila.

David Koller dlouho svobodným mládencem nezůstal. S manželkou Sylvou se  rozvedl po 19ti letech vztahu na začátku roku. I když milenci zpočátku vztah zapírali, nakonec se rozhodli vyjít s pravdou ven a Linda prozradila, že je do Davida šíleně zamilovaná. „Bydlíme spolu od konce srpna a hodně to našemu vztahu prospělo. S Davidovými dětmi i jejich matkou mám skvělý vztah.“ přiznala začátkem prosince Linda.