Když se po dvou letech sešli rodiče herečky Aničky Polívkové přišlo na vzpomínání na časy, kdy byla Anna ještě malá holka. Měli spoustu krásných vzpomínek, mezi které se vryla i jedna, na kterou by všichni rádi zapomněli. 

Za pět dvanáct

Vyděšená Evelyna Steimarová přiběhla před lety v pátek třináctého se svou dcerou, která se svíjela v bolestech do nemocnice. Lékaři ale byli přesvědčení, že o nic vážného nejde. Ze strachující se matky málem udělali herečku, která přehání.

Mysleli si, že bolestmi tehdy jedenáctileté Aničky stojí začínající menstruace nebo obyčejná kolika. Problémy se ale stupňovaly a nakonec museli po dvou dnech přistoupit k operaci. „Pak ji konečně řízli. Ukázalo se, že to byl atypický případ, slepé střevo na druhé straně. Už tam byla sepse,“ popsala hrůzné okamžiky Evelyna v rozhovoru pro Magazín Dnes. „Říkali, že ještě půl hodiny, a byla bych mrtvá,“ dodala Anička.

Krom vzpomínek došlo v sobotu večer i na výčitky. Rázná Steimarová si musela hned do svého exmanžela "rýpnout": „Bolku, tak zase za dva roky? Já tě znám a pamatuj, že existují mobilní telefony,“ vyčinila Polívkovis úsměvem za to, že si na ni během roku nevzpomene.