Jessica Šlégrová si ve svých čtrnácti letech postavila hlavu a odešla od své matky Kateřiny Šlégrové, která si ji až do poloviny října snažila usurpovat jen a jen pro sebe. Jenže Jessica její opičí lásku už nesnesla a přetrhala s ní veškeré kontakty.

"S mámou nejsme v kontaktu," přiznala Jessica Blesk.cz. A myslela to smrtelně vážně. Kateřina Šlégrová totiž včera slavila své 42. narozeniny a Jessica se na ni vykašlala. Že s mámou její narozeniny neoslavila, přiznala Jessica svým přátelům. "Jsem s Luckou a tátou," svěřila se Šlégrová.

Kateřina přitom s radostí přijímala gratulace od svých přátel a snažila se všem dát najevo, že je naprosto v pohodě. Přitom Jessica byla jediné, co Kateřina měla. Svou sokyni Lucii Královou teď musí skutečně nenávidět. Nejdřív jí odloudila manžela, nyní má s její dcerou lepší vztah než sama Kateřina.

Jessica má ke Králové velmi blízko. "S tátovou přítelkyní Luckou mám velmi dobré vztahy, jsme spíš kamarádky," prozradila nám Jessica. Je tedy jasné, že se Lucii svěřuje i se svými pubertálními starostmi, jako jsou kluci či první večírek.

Mladá Šlégrová se totiž pochlubila, že už jsem stihla ve svých čtrnácti letech opít. Také se netají tím, že v jejím srdci je nový kluk z deváté třídy, se kterým se Jessica fotila při společných polibcích. Co se týče takových věcí, je Jessica velmi otevřená, ale na otázky ohledně její matky se tváří kysele. "Už mi s tím dejte pokoj," odsekla tazateli, který chtěl vědět,  kdy se naposledy viděla se svou matkou. Holt s tátou je Jessice líp.

Fotogalerie
9 fotografií