Vztah zpěvačky Tiny Csillaghové a fotbalisty Richarda Lásika je již minulostí. Rodiče malého Lea se sice příliš nevídali, ale to bylo zapříčiněno velkou vzdáleností mezi Itálií, kde Lásik hraje fotbal, a Slovenskem, kde žije s malým Leem Tina.  Rozpad rodiny nakonec potvrdil sám Lásik.

Důvod rozpadu jejich vztahu prozradil Novému Času sám fotbalista druholigové Brescie. „Netvoříme pár. Je to již delší čas, co už spolu nejsme jako partneři. Přesto zůstáváme přáteli a rodiči,“ vyjádřil se pro Nový Čas Lásik. Ani jejich osmiměsíční syn je nedokázal udržet pohromadě.

Vztah Tiny a Lásika, který trval dva roky, prošel již mnoha krizemi. Pár se minimálně jednou rozešel, ale po oznámení Tinina těhotenství se dali znovu dohromady. Vinu za rozpad rodiny ale Lásik dává slovenské zpěvačce. „Momentálně se Tina schází s někým jiným,“ svěřil se mladý fotbalista.

Slovenská zpěvačka, kterou čeští diváci znají jako moderátorku oblíbené zpěvácké soutěže Superstar a Hlas Československa, se na rozdíl od svého bývalého partnera nehodlá k ničemu vyjadřovat. „Netuším, z jakého důvodu bych se měla s ohledem na svoje soukromí k něčemu vyjadřovat. Nechejte Riška, aby se bavil, kde chce a s kým chce. Oba se budeme vídat, s kým chceme bez toho, abychom od vás žádali požehnání,“ řekla rezolutně Tina.

Možných důvodů k rozchodu je hned několik. Pár nemusel unést dlouhé odloučení, které jejich vztah na dálku přinášel, dalšími možnými důvody můžou být rozdílné priority, velký věkový rozdíl či nevěra.  Který z nich je pravdivý ale vědí jen oni dva.