Jsou jako párek hrdliček. Vlastně se není čemu divit. Czaban a Pawlowská se objevují bok po boku skoro 30 let. O tom, že spolu mají techtle mechtle, štěbetali už i vrabci na střeše. Tahle dvojka může klidně slavit regulérní kulaté partnerské výročí.

Falešný manžel

Většina lidí si myslela, že vousatý Czaban, který vždy doprovázel rozesmátou Halinu do společnosti, je její manžel. Jen pár zasvěcenců vědělo, že skutečný manžel Zdeněk (†60) zatím sedí doma. Jak vidno ze snímků, producent nedělá Pawlowské jen bodyguarda na akcích. Už se chová jako domácí. Je v pražské podolské vile opravdu jako doma. „Ne, pan Czaban u nás nebydlí,“ řekla ale Blesku rázně Halina. „On u nás venčí našeho třináctiletého labradora,“ zůstala spisovatelka věrná své pověsti pohotové zábavné ženy.

Nákup a řemeslník

Dopoledne přivezl starostlivý Czaban igelitku s menším denním nákupem. Nemusel zvonit, má od honosné vily klíče. Kolem poledne přijel objednaný řemeslník a hádejte, kdo ho pouštěl dovnitř? Pan producent. Teprve odpoledne dorazila samotná Halina. Hvězda seriálu Doktoři z Počátků si pěkně zazvonila, aby ji přišli k brance přivítat.

Fotogalerie
5 fotografií