V květnu 2013 se Kateřina objevila po dlouhé době na veřejnosti a nebyl to hezký pohled, nyní však dorazila na představení jedné kosmetické značky a lidé jen stěží poznávali kdysi známou krásku. Kateřina se snažila nabraná kila schovat do černého oblečení, které prý opticky zužuje. To se jí ale příliš nepodařilo.

Celkový outfit tvořily černé šaty s černými lesklými silonkami, co bylo ale nejhorší, byl zvolený typ bot. Kateřina si totiž na nohy vzala nízké gumáky, které se hodí do deště a ne na párty!

Kornová, která je nyní zastupitelkou Prahy 1 si během akce vyzkoušela i nanášení masky na obličej finalisty Muže roku 2013 Vojtěcha Zvěřiny (22). V roli kosmetičky, kterou se také jistý čas v minulosti živila, byla zručná, ale to, co nechápeme, jsou černé brýle, které si vzala na nos! Je snad po operaci očí, aby musela v uzavřených prostorách nosit sluneční brýle? A to příliš nezmiňujeme šálu, kterou Kateřina neodložila ani během akce. Nejspíš proto, že jí měla pomoct maskovat začínající druhou bradu.

Kateřino, místo akce, kde se propaguje kosmetika, bys mělam možná navštívit kliniku plastické chirurgie...

Fotogalerie
8 fotografií