Pojďme si zrekapitulovat, co se v Itálii včera odehrálo. Únosce Macura se dohodl se zachráncem Rychtářem, že si předají Ivetu na severu v Boloni. Jenže k předání nedošlo. Macura se zalekl a prchnul pryč. Následně zavolal svému sokovi, že mu Ivetu předá na  benzínce vzdálené 200 km od Boloni. Ani tam však Ivetu Josefovi nedal.

Macura, který má Ivetu stále ve svém zajetí, před Rychtářem prchá přes celou Itálii a s Rychtářem si tak hraje na kočku a myš. Macura hnal Rychtáře na jih, ale sám později obrátil a zamířil na sever. Zoufalý Rychtář tedy jezdí sem a tam a Iveta stále nikde. Už neví, kde už ji má hledat. Neví, kde jeho přítelkyně s Macurou dnes přespali, neví, zda ji odvezl opět na jih, nebo zda je stále ještě vůbec v Itálii.

Zoufalý Rychtář studuje mapu nad pivem

Podle informací týmu Blesk.cz a TV Nova, který je v Itálii s Rychtářem, dochází Josefovi trpělivost a začíná pomalu ztrácet naději. Dnes ráno zašel do místní hospody a z čistého zoufalství si místo snídaně naordinoval pivo. Roztáhl mapu Itálie, usrkl si lahodného moku a začal plánovat, kde by mohl Macura Ivetu ukrývat.

Uvidí Rychtář ještě Džambulku?

Jenže italský poloostrov je dost velká země a Rychtář na to sám celé nestačí. Pomalu se vzdává myšlenky, že by mohl svou Džambulku ještě vidět. Vždyť Macura, který si z něho dělá Dobrý den, drží Ivetu u sebe už od minulé středy a pokud se rozhodne, je možné, že s ní odjede neznámo kam. A co hůř, nikdo neví,  v jakém stavu se Bartošová právě nachází. Pokud má u sebe neustálý přísun alkoholu a tlumících léků, může tahle komedie dopadnout tragédií.

Fotogalerie
5 fotografií