Z toho mrazí. Iveta Bartošová se zřejmě upnula na Zdeňka Macuru s nadějí, že je to on, kdo ji konečně dostane ze všech problémů. Zpěvačka je ale po několika dnech v jeho péči v horším stavu, než když ji odvážel z jejího domu v Uhříněvsi.

Kam Macura Ivetu odvezl stále nikdo neví. Policejní mluvčí uvedla, že při pátrání po Bartošové využívá také informace ze Schengenského informačního systému. Signál z mobilu Macury byl údajně zachycen v Rakousku. Tam se zřejmě nezastavili a pokračovali dále na jih. Iveta však nedokázala ani říct jestli je to skutečně pravda. Bartošová v neděli odpoledne do telefonu jen přiznala, že ji někde drží.

Video
Video se připravuje ...

Iveta se po několika dnech mlčení ozvala Archiv Blesku

„Já jsem se ji snažil přesvědčit, aby mi řekla, kde se nachází. Z toho, jak mluvila, je patrné, že je ve velmi špatném stavu, ona je totálně na dně, takhle ji neznám,“ svěřil se se slzami v očích Rychtář.

Výhružky

„Tady jde o minuty, jestli se Ivetě něco stane, tak pana Macuru zabiju,“ mluví z Rychtáře vztek. Okamžitě volal o pomoc. „O nahrávce jsem informoval policii, kterou jsem poslal znovu do domu Macury v Líbeznici. Mám dojem, že je Iveta někde ukrývaná ve sklepních prostorách,“ řekl s tím, že pokud policie nebude konat, okamžitě podává stížnost.

Fotogalerie
7 fotografií