Zase ta Iveta. Život zpěvačky Bartošové rozhodně není růžový a je plný kotrmelců. Kariéra strádá a těžko nachází muže, po jehož boku by byla dlouhodobě šťastná. Když Bartošové krachl vztah s Italem Domenicem Martuccim, poskytl jí naděje na lepší zítřky Josef Rychtář (55). Jenže od něj nyní Bartošová utekla. Respektive odpotácela se.

Až na samé dno

Odešla nejistým, vrávoravým krokem a za doprovodu svého věrného obdivovatele Zdeňka Macury, který jedno rukou přidržoval zpěvačku a druhou lahev tvrdého alkoholu.

Macura vyzvedl Bartošovou v jejím domě v Praze-Uhříněvsi a když televizní kamery FTV Prima zachytily jejich odchod, byla to smutná podívaná. Iveta sotva šla, tvářila se zkroušeně, jenže na vině nejspíš nebudou jen bolesti, které má z nedávných úrazů.

Podlomené zdraví

Podle Macury bolí Bartošovou, trpící údajně pod Rychtářovým útlakem, již delší dobu hlava a navíc ji trápí klíční kost, kterou si měla zlomit po pádu z kola, i když se spekulovalo o domácím násilí.

Jenže člověk by při pohledu na Ivetu řekl, že ji zdraví podlamuje spíše démon alkohol... Iveta při útěku opět sotva mluvila, navíc neměla evidentně ani sílu se sbalit.

V domě nechala takřka vše, včetně občanky. A s image si rozhodně hlavu nelámala. V ošuntělém, vytahaném a špinavém oblečení působila jako bezdomovec...

Fotogalerie
13 fotografií

Opět útěk do zahraničí. Jako s Martuccim?

Kdysi byla Iveta Bartošová krásná. To se však o člověku, kterého odváděl do svého auta Zdeněk Macura, nedalo při vší vůli říct. Macura přitom Ivetě poskytl azyl ve svém domě, kde se Iveta prospala nabrala síly a pak společně s Macurou vyrazili směr Rakousko. Prý kvůli Ivetinu zdravotnímu stavu a tomu, že nevěří českým doktorům.

Do zahraničí přitom utekla Iveta již v roce 2011. Společně s exmilencem Martuccim. A byla to jen další životní kapitola, která skončila Ivetiným zklamáním...

Rychtář, kterého ke dnu klesající Bartošová nyní kvapně opustila, zůstává v Uhříněvsi a tvrdí, že Iveta zase pije jako duha. "Věřil jsem tomu, že pokud se čas od času trošku napije, že to není na závadu, ale silně jsem podcenil veškeré znalosti, vědomosti a rady, které mi dávali lidé, kteří do toho viděli," kaje se nyní Rychtář pro super.cz. Co dalšího Bartošové na dálku vzkázal?