Safari nebrat!

Ministr Petr Bendl (47) zvolil klasiku, kterou nic nezkazí. Jenže smoking je tak jednoduchá věc, že každý zanedbaný detail může zkazit celkový dojem. Dobře sedící smoking by si zasloužil mnohem delší rukáv košile, hodinky jsou značkové a velmi drahé, dle mého názoru, měl ale volit klasické s jednoduchým ciferníkem.

Snoubenka, psycholožka Petra Filipová (35), přes krátké »malé černé« šaty oblékla značkové sáčko italského módního domu. Je velmi zdobené na rukávech krajkou a masívními knoflíky s krystaly, celek také kazí psaníčko v safari stylu. Jednoduchost by v tomto případě byla skutečně na místě!

Hodnocení: Tři mínus

Aleš Brichta s partnerkou: Nasadila tomu třešničku

Rockera každým coulem v sobě Aleš Brichta (53) nezapře! Tentokrát bohužel… Pohodlí především ale tohle je obrovský společenský přešlap. Pruhovaná košile, masívní pásek z 90. let, tenisky zdobené na jazyku - to je fakt děs! Partnerka s péřovou bundou a obrovskou kabelkou tomu nasadila fakt třešničku! Tohle na prestižní akci nepatří!!!!!!
Hodnocení: 5

Václav a Livia Klausovi: Skvělé! Jen to bolero…

To, že Václav Klaus patří v politice k nejlépe oblékaným mužům, je holá pravda. Dvouřadý oblek je hitem v pánských šatnících, detaily jako vždy nepodcenil - výběr kravaty a kapesníčku v klopě je bezchybný. Manželka mu skvěle sekunduje - krásný model šatů doplnila výrazným náhrdelníkem. Pozor jen na střih kožešinového bolera, může dost zvýraznit to, co nechceme ukazovat!

Hodnocení: 1

Klaus ml. s Lucií: Neumí pořádný uzel?

Novomanželský pár Klausů vsadil na klasiku a udělal dobře. Prezidentův syn (43) oblékl klasický černý oblek, značková kravata ovšem ledabyle uvázaná kazí celkový dojem! Novomanželka Lucie (27) má zajímavé šaty, ale minikabelka značky Prada (asi 33 tisíc Kč) se zlatým zdobením je nevhodná k bižuterii s krystaly. Střevíčky kvůli velmi nízkému podpatku příliš nelichotí postavě, což je myslím velká škoda, na pohled znatelná.....

Hodnocení: 3

Topolánek s Lucií: Má to příliš krátké

Expremiér Mirek Topolánek (56) a manželka Lucie Talmanová (45) jsou ovšem excelentní! Klasika a jednoduchost je ta nejlepší volba. Partneři si skvěle sladili i detaily doplňků - kravata muže skvěle ladí se značkovou pashminou partnerky. Oba mají i skvěle padnoucí kabáty! Jen účes paní Talmanové je zbytečně krátký, delší vlasy jí sluší mnohem víc …

Hodnocení: 1

Fotogalerie
6 fotografií