Rychtář se k městskému soudu Prahy 1 dostavil už hodinu před soudním líčením se svým právníkem. Deset minut po něm přišla jeho bývalá manželka Darina, kterou doprovázela právnička Věra Sedloňová, kterou Rychtář sprostými nadávkami veřejně urážel. Bývalí manželé se na sebe nepodívali, natož aby se pozdravili. Po 28 letech společného soužití, se Rychtář s Darinou absolutně ignorovali.

Darina, která si nechala změnit své příjmení na Nová, aby ji s Rychtářem už nic nespojovalo, svědčila u soudu proti němu. „S panem Rychtářem už nechci mít nic společného. Nelhala jsem a věřím, že doplatí na tu svoji nevymáchanou hubu a na ty svoje sprosté nadávky. Nadával mě, ale přepískl to ve chvíli, kdy začal nadávat i mé právničce,“ svěřila se nám paní Darina před soudní síní.

Rychtář naopak tvrdí, že vše co jeho bývalá manželka u soudu dnes pronesla, je lež. „Doufám, že spravedlnost najde správnou cestu a že manželka, která dneska vědomně lhala, tak doufám že bude přítomna až řeknu pravdu, jak to všechno bylo a přestane si vymýšlet," řekl Blesk.cz Rychtář později.

Na lavici svědků stanula i redaktorka Blesku. Právnička Dariny Nové požaduje za sprosté urážky vůči své osobě 250 tisíc korun odškodného. Bohužel se jí těchto peněz jen tak nedostane. Soudní líčení bylo dnes dopoledne zatím odročeno. Rychtář tak mohl odejít s úsměvem na tváři.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář dnes u soudu tvrdil, že jeho exmanželka lhala. Blesk

Fotogalerie
4 fotografie