Premiéra dalšího pokračování Batmana byla naplánována na půlnoc, ale nakonec se o půl hodiny zpozdila. A tak není divu, že se v polovině filmu z několika koutů v sále ozívalo chrápání.

"Je pravda, že v našem sále si pár lidí zchruplo. Ale já jsem velká fanynka Batmana, takže jsem si to užila," řekla Blesk.cz Kristelová, která na premiéru dorazila s partou lidí. A v ní byl i Katky údajný milenec Kazma. "S Kazmou jsme fakt kámoši. Už několik týdnů sem s někým úplně jiným, ale jeho jméno zatím nechci prozrazovatř," dodala Kateřina.

Poslední díl trilogie od Christophera Nolana Temný rytíř povstal si nenechal ujít zpěvák Kryštof Michal nebo Petr Vágner. "Z kina jdu rovnou rádia, nemá cenu, abych si šel na hodinu lehnout," sdělil moderátor z rádia Frekvence 1 Vágner.

Po nedávném masakru, který se odehrál na premiéře v americkém Denveru, byla v kinech zpřízněna bezpečnostní opatření. Dveře u všech sálů hlídala ochranka. "Samozřejmě jsem po téhle strašlivé tragédii měla trochu strach, ale vše bylo v klidu," netajila se Kristelová.

Fotogalerie
5 fotografií