"Opravdu jsem se s ní oženil, je to moje žena," upřesnil oblíbený herec pro deník Aha! a usmál se na sympatickou blondýnu, která ho ve Varech doprovázela. Kdo je žena, se kterou Somr obýval pokoj v luxusním hotel Grandhotel Pupp?

Manželkou populárního herce se stala paní Jaroslava, sestra jeho zesnulé životní partnerky Zuzany Šavrdové (†65)!

Josef Somr žil se svou první družkou řadu let na pražských Vinohradech, ale nikdy se nevzali, ke svatbě prý nikdy nebyl důvod. 

Rozuměli si skvěle, i když nebyli svoji. Šavrdová dokonce Somrovi schvalovalo i to, že chtěl pověsit herectví na hřebík, kvůli špatnému zdravotnímu stavu. Po úmrtí Šavrdové byl Somr na dně, neměl chuť do herectví a neměl vůli žít, jiskru do očí mu vrátila až sestra jeho zemřelé lásky, kterou si na jaře tohoto roku vzal za ženu!

Překvapeni byli i kolegové

Na veřejnosti se spolu poprvé objevili na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Herečtí kolegové měli za to, že Somr nejdříve elegantní blondýnce "manželko" jen tak říká!

Překvapení ale pro všechny nastalo, když Somr v Městském divadle přebíral Křišťálový globus za celoživotní přínos českému filmu, na jeho levé ruce mu zářil snubní prsten, kterého si opravdu nešlo nevšimnout. "Ano, oženil jsem se letos na jaře, víc vám ale nepovím," odpověděl Somr, který je známý tím, že se nerad baví o svém soukromí. 

Somr se s novou manželkou zdržel v Karlových Varech celý víkend. Procházeli se po kolonádě a ochutnávali místní minerální prameny"

"V Karlových Varech nejsem poprvé, dříve jsem se tu rehabilitoval," řekl herec, který nezapomněl navštívit svoji oblíbenou doktorku, která se o něho v dobách léčení starala. "Jsem rád, že jsme Karlovy Vary s manželkou po delší době navštívili, všechno co jsem tu prožil bylo krásné," uzavřel Somr, kterému začal nový život.

Fotogalerie
10 fotografií