Když se její matka rozváděla s otcem a když si Brabec začal s Olgou Menzelovou, tehdy by z Terezy člověk slovo nevykřesal. „To už je ale naštěstí za mnou, vyjadřovat se k tomu ale stejně nebudu, protože sama tomu nerozumím,“ přiznává Tereza, která si vydělává v lifestylovém časopisu.

„Pro dvouměsíčník One pracuji jako obchodní manažerka a děsně mě to baví,“ prozrazuje Brabcová, s tím že začala spolupracovat také s finalistkami soutěže Miss. Třeba Linda Bartošová se teď stala první vicemiss jen díky ní. „Všimla jsem si jí a přinutila ji, ať jde o titul Česká Miss soutěžit, a opravdu jsem pyšná na to, že mě poslechla,“ netají Brabcová.

Studuje design, do herectví se nežene

Před tím při studiu spoluorganizovala pokerové turnaje. „To se mámě ale vůbec nelíbilo, teď je se mnou už spokojená a také se vídáme a kecáme téměř každý večer, když skončím v práci,“ svěřuje Tereza, která povolání herečky rezolutně odmítá. „Nebavilo by mě to,“ vysvětluje s tím, že studium architektury je pro ni daleko víc vzrušující.

Proto má také Tereza radost z matčina přítele, architekta Vladimíra Boučka (57). „Je moc fajn a skvěle si rozumíme, máme o čem debatovat. Společný projekt ale neplánujeme, já studuju design,“ usmívá se Brabcová, která by matce chtěla ještě splnit sen. „Ráda bych dodělala poslední ročník a byla bakalářkou.“

A co tomu všemu říká matka Veronika? „Rozumíme si. Jsem ráda, že má ráda svou práci, která je i pro mě zajímavá. A především mi dělá dobře, že chce dodělat školu. K herectví netíhne, to mně ale vůbec nevadí. Já nikdy nechtěla, aby šla v mých šlépějích nebo svého otce. Mně stačí, když z ní bude schopná a slušná holka a bude žít šťastný život,“ svěřuje svá skromná přání Freimanová.

Fotogalerie
6 fotografií