Pro Ledeckého to byl v divadle Brodway velmi významný večer, proto ho přišla podpořit celá jeho rodina. Tedy syn s dcerou a manželka Zuzana. Syn Jonáš následuje svého slavného tátu v jeho stopách. Už nějaký ten pátek zpívá a hraje se svou kapelou Ray Band.

Zato Ester umělecké geny zřejmě nezdědila, raději se věnuje sportům. Závodně lyžuje a jezdí na snowboardu za pražskou Duklu a za A reprezentační tým. Dokonce získala zlatou medaili na juniorské olympiádě v Liberci. Díky lyžování má vysportované tělo.

Před půlnocí odešel Ledecký s rodinou domů

Muzikálová adaptace Janka Ledeckého se podle prvních ohlasů mimořádně povedla. "Nevím, co bych k tomu řekl, jsem dojatý a zároveň pyšný, jsem přeci autor. Ale až uvidíte mě v roli krále, tak zjistíte, že mi uniforma padne líp než Pepovi Vojtkovi," svěřil se Blesk. cz Ledecký, kterého na premiéře podporovala celá rodina. Manželka Zuzana, děti Ester a Jonáš. "Od začátku mi běhal mráz po zádech. Bylo to skvělé," netajila své nadšení po skončení dcera Ledeckého Ester.

Zatímco rodina sledovala premiéru z lóže, Janek po celou dobu stál v hledišti za sloupem. Byl tak nervózní, že jediné, co ho uklidňovalo, byla lahev sektu. "Sice zítra hraju, ale bez bublin bych to dneska nedal. Před půlnocí půjdeme domů, takže budu zítra v pohodě a krále odehraju líp než Pepa," přesvědčoval nás Janek. A opravdu před dvanáctou společně s manželkou odešli domů.

Fotogalerie
10 fotografií