Hlavní hvězdou večera, kde se slavilo 5. výročí baru Coyotes, byl Michal David. Už okolo deváté hodiny večerní se s pomocí ochranky vydrápal na bar a čtyřicet minut zpíval své největší hity. Jakmile dal Nonstop, tak se k němu přidali všichni hosté a Michal po pultu poskakoval jako na pérkách. "Na baru, kde běžně rozjíždí své show divoké kočky, jsem tedy zpíval poprvé. Proto jsem se musel hodně snažit, abych tady nestál jako dřevo," smál se David.

Hitmaker se na oslavu řádně vystrojil. Kožené kalhoty a bundu doplnil těsným trikem, které ještě víc upozorňovalo na jeho pupek. Michal prostě vsází na své hity a ne na zjev, jako většina popových hvězd.

Na party nechyběla známá pařmenka Agáta Hanychová se snoubencem a otcem syna Kryšpína Mirkem Dopitou. Stačilo pár drinků a modelka dostála své pověsti. Po svém Mirkovi se válela tak, že se jí z výstřihu drala ňadra a sukně jí vylezla až téměř do pasu.

Issa odpustil exmilence

Velkým překvapením pro všechny byla dvojice Sámer Issa a Pavlína Dubná. Pár, který na sebe házel špínu po kýblech, se k sobě tulil jak Tinky Winky a Laa-Laa z Teletubbies.

"Litujeme všeho, co jsme řekli, vysvětlili si to a víme, že jsme jeden pro druhého šíleně důležití. Chtěli jsme tenkrát jeden druhému co nejvíc ublížit a věděli jsme přesně, co zasáhne nejvíc. Byla to strašná blbost," řekl Sámer. "Pavlínka se ozvala sama, že jí chybím a omlouvala se za to, co tenkrát rozjela. I ona mně chyběla. Vyměňovali jsme si několik měsíců jen zprávy a jak vidíte, zase jsme nerozdělitelná dvojka," vysvětlil zpěvák.

Pobavit se přišla i Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, Denisa Domanská, Míša Nosková, Míša Štoudková, Nikol Moravcová, Rola Brzobohatá nebo Zdeněk Podhůrský.

Fotogalerie
17 fotografií