„Operaci menisku kolena jsem měl naplánovanou už delší dobu,“ uvedl zpěvák. Původně chtěl koleno dát do pořádku už po letních prázdninách, ale z toho nakonec kvůli práci sešlo. „Na podzim jsem vydal nové CD a jeli jsme vánoční turné, tak jsem to musel vydržet a zákrok odložit na čas mezi svátky,“ řekl Kolář.

Vytrpěl si hodně bolesti, než konečně mohl v druhé polovině prosince na operační sál. V dobré víře přijal nabídku na účinkování v televizním Silvestru, ale nakonec vystoupit nemohl. Noha ještě nebyla v pořádku.

Na Broadway až v březnu

„Petrův stav po operaci jsme sledovali, ale nakonec mu koleno oteklo, a to znemožnilo jeho vystoupení. Tak jsme to nechtěli zbytečně pokoušet,“ přiznal Blesku Jiří Adamec, režisér přenosu. „Byli jsme ale domluveni, že pokud by takzvaně hořelo, přivezeme Petra a on i s berlemi písničku odzpívá. Nakonec to nebylo potřeba,“ přiznal Blesku Adamec.

Kolář tedy zůstal doma a nohu šetřil. „Operace dopadla dobře a další Petrova plánovaná vystoupení se již uskuteční,“ uvedla Lucie Nykodýmová, Kolářova manažerka. Zpěvákův zdravotní handicap neohrozí ani muzikál Kat Mydlář, ve kterém hraje. „Petr má teď u nás volno. Hraje až začátkem března,“ uvedla Martina Jandová z Divadla Broadway.

Fotogalerie
3 fotografie