Odolat téhle energické a neskutečně okouzlující ženě, fakt nejde. Když se objevila v v Siddharta Cafe, v hotelu Buddha-Bar, kde se konala tisková konference k charitativní akci, jíž je Paulina hvězdou, usmála se na dav fotografů a zvolala: "Počkat, ještě nejsem připravená. Tak, a teď mě můžete fotit, jsem připravená."

Paulina pózovala, jako kdy stála před objektivem amerického módního fotografa Davida Le Chapella. Po této one woman show si krásná Češka všechny omotala okolo prstu. Její americká čeština, kdy jí některá slova musela přeložit Tereza Maxová, vůbec nezněla trapně, naopak byla roztomilá. "Když jsem poprvé odjela z Česka, bylo mi devět let a stále mluvím jako devítiletá," vtipkovala modelka, která přijala pozvání Terezy Maxové a na charitativní módní show Fashion for Kids předvede své stále dokonalé tělo.

Češka, která dobyla světový modeling, se v rodné zemi zdrží pouhé dva dny. Pak opět zmizí za velkou louži, kde žije s manželem, rockovým muzikantem (založil kapelu The Cars) a producentem Rickem Ocaskem a dvěma syny.

Fotogalerie
11 fotografií