Na soutěž Sympaťák roku, která je už sama o sobě dosti bizarním podnikem, dělala oplácaná, ze solária věčně připečená padesátnice doprovod svému Jiříkovi, jenž zasedl v porotě. Zatímco on svůj kolotočově frajerský, botami na vysoké pryžové podrážce korunovaný outfit hodil do černé, ona tuto barvu zvolila jako doplňkovou k rudému, naprosto ďábelskému modelu pleteného kazaku, jenž tato odbarvená, jako vždy lacině vypadající, paní vydávala za pletené minišatičky.

Nutno říci, že při pohledu na Hanu Krampolovou, jež se sériemi plastických vylepšení a masivní liposukcemi nanejvýš nešťastně snaží zabránit stárnutí, vrátit čas o pár let zpět, muselo citlivějším estétům dělat mdlo. Nohy nazuté v semišových kozačkách na podpatku a odhalená macatá stehna naditá do lesklých punčocháčů, jež objem masa nevydržely a v zatržení praskly.

Svítivě rumělkový, zipy zdobený a minišaty odvážně suplující pulovr přepásaný páskem se štrasem, který spadal pod vypasený břich. Nažloutle odbarvené vlasy, na svetru kožešinová vesta, která je momentálně in. Bohužel Hana v ní vypadala jako dřevorubec. Nebo choť lovce mamutů, jež se virtuálně ocitla v 21. století.

Tohle byl opravdu pohled pro Bohy. A aby toho nebylo málo, poskytla paní Krampolová další zážitky, když si vyzkoušela, jak se sedí v předváděcím voze Formule 1. Třiasedmdesátiletý manžel málem potřeboval hever, aby ji z něj vytáhl. Ještě že Jirka chodí do posilovny. I tak toho na něj bylo moc.

Fotogalerie
5 fotografií