Heidi Janků nemohla coby porotkyně soutěže Sympaťák roku 2011 chybět na tiskové konferenci k finále. Tam ji doprovodil její manžel, textař Ivo Pavlík. Ale ačkoliv na sobě měla štíhlá Heidi krátké sexy šaty s leopardím potiskem, bylo mu to evidentně málo.

„Ivo mi v poslední době říká, že už to se mnou není, co to bývalo. Proto je rád, když nosím tyto sexy oblečky a dokonce mi je sám pomáhá vybírat,“ svěřila se zpěvačka, známá neustálým odhalovaním svého nestárnoucího těla.

Přesto Heidi uvažuje o plastice obličeje, aby na ni jejího téměř osmdesátiletého manžela nepřešla chuť! „Plastická operace je u mě určitě v plánu, ale až za několik let. Zatím si vystačím s tím, co mám a budu doufat, že Ivo taky, i přesto, že mě občas kritizuje,“ podotkla se smíchem Heidi.

Finále soutěže Sympaťák roku se uskuteční 15. října v Národním domě v Praze, ale Heidi prozatím netuší, v jakém dalším svůdném kousku ze svého šatníku okouzlí diváky i finalisty. „Určitě se minimálně týden před tím vydáme zase s manželem na nákupy, přece jen je Ivo můj nejlepší a nejobjektivnější rádce,“ dodala na závěr zpěvačka.

Fotogalerie
7 fotografií