A že to byl záhul. Točilo se i v noci, což těhotnou Lucku muselo určitě vysilovat. Lucie měla ale velkou oporu ve svém manželovi Tomáši Plekancovi (28). „Svého potomka v Lucčině bříšku hlídal po celou dobu natáčení,“ usmívá se David.

Jak ke klipu došlo? „Napsal jsem duet a poprosil Lucčinu mámu Hanku Sörösovou, se kterou jsme společně udělali Dlouhou noc, o text. Lucka si to poslechla a volala, že se jí to moc líbí a moc ráda by do toho se mnou šla,“ popisuje David. S Vondráčkovou si plácli a teď vzniká singl a klip jako předvoj Lucčina nového alba, které vyjde v říjnu.

„Není to o lásce nás dvou, tomu by těžko někdo uvěřil, že? Je to o tom, že nás spojuje moje láska k muzice a její k tanci,” říká Michal. Točilo se na různých místech a v klipu se objeví i nádherný Fantóm Rolls Royce.

„Lucka to dokonce roztančila s 80 úžasnými tanečníky. Jsem moc rád, že je klip hotov. Je soudobý, moderní a hodně taneční. Lucka se vyřádila. Miminku to ještě nevadilo a kdyby tam zase ta taneční čísla nebyla, byla by to pro tanečnici Lucii velká škoda,“ dodal David. Hitmaker potom svěřil, že nové Lucčino celé cédéčko je dílo jeho a Hany Sörösové. „Bohužel jeho křtu se Lucie nezúčastní, protože už v září se s manželem vrací do Kanady, kde chce rodit,“ vysvětlil Michal.

Fotogalerie
20 fotografií