Chlapi kdysi z jejích prsou šíleli! Do kolen dostala i Josefa Abrháma ve filmu Vrchní, prchni! a právě touto rolí sprchující se krásky v šatech se proslavila. A teď se chce svých předností nadobro zbavit!

S myšlenkou zmenšení svých prsou si herečka pohrává už delší dobu. „To mě hodně trápí, ale zatím jsem od toho byla spíš zrazována. Už jsem navštívila tři chirurgy a ani jeden mi do toho nechtěl řezat, protože prý jsou moje prsa tak pěkná a jiné by za ně daly majlant,“ svěřila Blesku Patrasová. A stejného názoru je i její manžel Felix Slováček (68). „To mi Dáda nemůže udělat, vždyť dobře ví, jak já na ní tohle miluju,“ rozčiloval se Slováček.

„Ale opravdu s tím mám problémy, často mě bolí záda,“ krčila rameny herečka s tím, že to není jediná úprava zevnějšku, o které uvažuje. „Ptala jsem se i na lifting, ale na ten si ještě musím nějaký ten rok počkat, protože ještě nejsem dostatečně zpustlá,“ smála se Patrasová, kterou Blesk zastihl v pražské klinice GHC. Tam se podrobila nejen konzultaci s plastickým chirurgem, ale i kompletnímu vyšetření a testům.

Patrasová trpí fobií z toho, že by ona anebo někdo z její rodiny onemocněl Alzheimerem, na který zemřel její otec. „Byla to pro mě rodinná tragédie, tatínek byl, velice chytrý a laskavý člověk a bylo pro mě těžké, jak ho nemoc po maminčině smrti naprosto změnila,“ vzpomínala Patrasová, která se o otce, než zemřel, starala tři roky. „Přestože před smrtí netrpěl, tak pro členy rodiny, kteří viděli, jak milovaný otec chřadne a odchází, to byla hotová muka,“ dodala.

Fotogalerie
7 fotografií