Syn Petr jakoby Davidovi z oka vypadl, je jen trošku větší a mohutnější. „Jsme si podobni, viďte? Je to skvělej kluk. Vystudoval policejní akademii a teď pracuje na magistrátu,“ svěřil Blesku David a vysvětlil, proč se k synovi do 18 let vůbec neznal. „To si přála jeho maminka Martina. Byla to taková letmá známost a stalo se to na diskotéce. Jednou za mnou přišla, že je ve čtvrtém měsíci, ale že si nepřeje, aby někdo věděl, že je to moje dítě,“ dodal David. Když měl před sebou Petr maturitní večírek, sám se ozval. „Tati, zahraješ mně na maturiťáku, prosím?“ A David? „Jasně, že jsem mu s radostí zahrál. Ten den se ale rozkřiklo, že mám syna, a byla to aféra a úplně zbytečná,“ říká Michal, který se synem Petrem i jeho matkou Martinou skvěle vychází.

„Nemáme s klukem na sebe moc času. Občas ale zajdem na pivo a on pravidelně chodí na mé koncerty,“ říká Michal, který synovi dal jako svatební dar mejdan pro 100 lidí v Letenském zámečku. „Myslím, že to je ten nej dárek a večer mu ještě zazpívám,“ řekl Michal, který je díky svatbě chudší nejen o sumu za mejdan a různé zastávky u barů.

„Vezl jsem svatebčany dopoledne na obřad a na Jižním Městě jsem tu padesátku přetáhl. Hned mě to na místě stálo dva a půl tisíce. Ale co, svatba se vydařila,“ pravil David, který byl celý v modrém obleku od Osmany Laffity. „Všichni jsme měli být v bleděmodrém,“ vysvětlil.

Fotogalerie
16 fotografií