Ačkoliv Mráz s Bočanovou už žijí odděleně, původně plánovali Vánoce strávit společně. „Kvůli naší dceři Márince budeme na Štědrý den spolu,“ oznámila před časem Bočanová. S tímto rozhodnutím se těžce smiřovala Mrázova milenka, zpěvačka a porotkyně SuperStar Marta Jandová.

Bude Jandová na Vánoce s Mrázem? ČTĚTE ZDE!

Fotogalerie
2 fotografie

„Co nadělám. Viktor má svojí rodinu a rozhodl se být s ní,“ okomentovala tehdy rozhodnutí svého milence Jandová. Jenže jak se zdá, tak krize mezi Mrázem a Bočanovou je takových rozměrů, že nakonec od společných Vánoc upustili. „S manželem na Vánoce nebudu. Budu s dcerou a svojí sestrou,“ prozradila Bočanová.

Jandové tak už nebrání vůbec nic, aby strávila svátky po boku svého milence. „Určitě budu u táty a jestli se pak potkám s Viktorem? To ještě nevím,“ nechala se slyšet Jandová.

Zatímco ještě před pár týdny Mráz s Bočanovou tvrdili, že o rozvodu zatím neuvažují, teď už je prý situace výrazně jiná. „Všechno tam směřuje k rozvodu. Oba zjistili, že jejich manželství je v podstatě mrtvé a nemá cenu se trápit nadějí, že se to zlepší. Oba dál zůstávají velkými kamarády,“ prozradila kamarádka Bočanové.