Herec, proslavený rolí policisty z Kriminálky Anděl, se stěhuje od představitelky »zkouřené« Hanky z filmu Samotáři. Už si také našel nový byt na pražských Vinohradech.

„Přestali si rozumět. David si koupil nové bydlení a chce začít nový život,“ prozradil Blesku zdroj z okolí herce. Blesk zjistil od sousedů, že syn herce Aloise Švehlíka (69) sehnal byt od dcery dalšího hereckého kolegy Rudolfa Jelínka (74).

Důvody odchodu od křehké herečky, s níž se seznámil před sedmi lety a má s ní dceru Sofii Annu (3), však oba tají. Herec, který studoval teologii a pomýšlel na kariéru kněze, po krátkém mlčení a hledání osvobozující odpovědi se Blesku vyjádřil pouze jedním slovem: „Na shledanou!“ Nejspíš z úleku nad vysvětlováním raději zavěsil.

Jitka, která si ještě nedávno pochvalovala, jakého má skvělého muže, mlčí. Oba herce zřejmě rozdělilo pracovní vytížení. Již vloni totiž Jitka přiznala, že až společná práce na divadelní hře jim zas vrátila domácí štěstí. „Už jsme se nepotkávali jenom doma u večeře, ale byli jsme spolu celý den v divadle. Takže náš rodinný život přestal pokulhávat. “ David Švehlík však v tyto dny zas točí pokračování Kriminálky Anděl na Nově a Jitka hraje v divadle. Pokus o znovunapravení manželství tak zřejmě nevyšel...