Před měsícem, na gala večeru Miss ČR, se Issa držel za ruku s Agátou Hanychovou. Tvářili se jak nesmírně zamilované hrdličky. Dokonce snili o rodině. Návrat to byl bohužel mega krátký, ale mediálně posloužil.

Agáta je každopádně minulostí - milostný tah jí nevyšel. Teď je aktuální další expřítelkyně Issy, jednadvacetiletá houslistka Pavla Dubná, s níž se před dvěma roky rozešel. S Pavlou se zpěvák objevil i na večeru cen Týtý a dal si záležet, aby ladili. Dokonce si spolu zašli vybrat modýlky do jistého značkového butiku...

 

318056:gallery:true:true

 


A proč právě Pavla Dubná, s níž Sámer hodlá občas koncertovat? Jistý kamarád Issy prohlašuje: „Tahle roštěnka je těžce v pohodě. Nedělá Sámerovi scény. To není hysterka jako Agáta…“ A z toho, co trousí jiní z partičky kolem Issy, plyne, že Pavla zpěvákovy nevěry neřeší. Ona s ním přece nechodí. A taky dobře ví, že se k ní zase vrátí, aby se utěšil v její pochopení plné náruči.



Takovou vazbu v podstatě potvrzuje i Sámer, který v současnosti prohlašuje: S Pavlou nechodím, ale máme se moc rádi. Náš vztah je nejlepší, jaký jsem kdy zažil. I když jsem chodil s nějakou holkou, stále jsme byli s Pavlínkou v kontaktu. Až dospěju, tak si ji vezmu za ženu, protože ona je pro mě ideální manželkou.“

Pavla je prostě pro zpěváka poklad, kámoška co utěší. Nejspíš se vším všudy – alespoň vášnivé chování těch dvou tomu nasvědčuje. Právě u ní prý Sámer zapomíná na svou nešťastnou lásku z Děčína. Dívku, kterou nechal kvůli jepičímu návratu k Agátě Hanychové a ona mu to (na rozdíl od Pavly) neodpustila a posílá jej tvrdě do háje.